tisdag 12 augusti 2014

Hörlurar och detox...



Två sätt att hålla reda på hörlurar som lätt trasslar sig i väskan!
På övre bilden ett litet fodral som jag sydde nu ikväll. Idén fick jag på jobbet idag. I årskurs sju syr man ett pennfodral eller necessär som första arbete. Nu kan man  även få välja på ett hörlursfodral, sytt lite på samma sätt. Tänkt att det ska sitta en nyckelring i den lilla flärpen som sticker ut vid blixtlåset också.
På den nedre bilden är mina hörlurar instickade, faktiskt superpraktiskt för att inte sladdarna ska bli till trassel i väskan. Lite för pilligt och tålamodskrävande för högstadieungdom dock! Det gjorde jag inte ikväll!
För jag var på en föreläsning om detox ikväll. Det börjar bli dags för att göra en kur snart, och här pratade man om att detoxa med aloe vera. Dock blev jag lite skeptisk till hela konceptet efter föreläsningen. En hel timme gick åt till att presentera företagets förträfflighet och gick mest ut på att värva nya säljare. Själva detoxkuren var också väldigt dyr, mer än dubbelt så dyr mot de produkter jag brukar använda.  Jag har försökt söka på nätet efter jämförelser mellan olika detoxpreparat, men inte funnit några. Aloe Vera dricker jag en slurk av både morgon och kväll, det gör gott för magen. Vad det blir för detox den här gången får jag nog fundera på ett tag till.

Och nu funderar jag på att gå isäng, ska skjutsa maken till jobbet redan klockan halvsju imorgon bitti!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar