torsdag 14 augusti 2014

Ta det lite Keno....

Idag kände jag mig som i den här reklamfilmen;

http://youtu.be/zZ7B09wD6OQ

Jag hade bokat ett yogapass till klockan fem och sa till maken i morse att jag antingen skulle hämta honom från jobbet halvfem eller halvsju. Han valde halvfem. Jag skulle smita lite tidigare från jobbet hade jag tänkt. Det var bara det att vi hade överlämnandekonferens (det är när lärare från avlämnande mellanstadieskola sitter och går igenom elever som ska börja i årskurs 7) som drog ut på tiden. Fick cykla fort, fort hem och slänga på mig yogakläder för att sen ta bilen och hämta maken. Hem igen, grabba yogamattan, hoppa upp på cykeln och trampa till Friskis & Svettis. Jag hann, men som sagt, jag kände mig precis som den där reklamfilmen!

Men nog blev jag lite lugn och harmonisk efteråt. Och fick energi! Jag klippte gräsmattan på framsidan av huset och rensade ogräs. Vi åt mat och därefter satte jag en deg och gjorde en glutenfri chokladtårta. Jag förlängde matbordet, bar upp stolar, strök duk och servetter. Vi ska ha middagsgäster imorgon kväll, och det är skönt att ha lite grann förberett eftersom det är en vanlig arbetsdag imorgon.

Nu börjar den här dagen lida mot sitt slut och jag var på väg att tänka;  vad tiden går fort. Men jag läste idag något som Bodil Jönsson skrivit i boken "Tankar om tid";  Tiden går inte, tiden kommer till oss.

Och nu kommer natten till oss och jag ska borsta tänderna och gå och sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar