söndag 13 maj 2012

Sola i Karlsta´



Steg på tåget i ett regnigt och snålblåsigt Uppsala igårmorse. Fyra timmar senare klev jag av i ett soligt Karlstad-så det stämmer alltså! (Det där med solen i Karlstad) Blev uppmött av 6 vackra damer och sedan förflöt dygnet med kaffe, shopping, museibesök, lunch, promenad längs med Klarälven hem till Boels hemtrevliga radhus. Där blandades drinkar och stickades disktrasor!! Prat, skratt och senare mycket och god mat ända in på det nya dygnet. Efter några timmars sömn serverades en fantastisk frukost som drog ut på tiden så att det blev snabba steg till tågstationen.
Men det är trevligt med tågresor. Jag fick så mycket gjort, samtidigt som jag njöt av det vårfagra landskapet utanför fönstret. Jag tränade på min nya telefon. Jag läste ut två böcker. Jag skrev en LPP (=lokal pedagogisk planering) och jag skrev veckoplanering. Inte illa!!
Väl hemma i Uppsala promenerade jag hem, trots den något tunga väskan. Passerade Carolina Rediviva samtidigt som en drös cyklister från Skandia-loppet passerade både uppför Carolina-backen och vidare upp i slottsbacken innan jag hann blinka. Blev så inspirerad att jag skyndade iväg på spinningpass.
Maken lagade god fisk till middag och nu lyckades jag tillslut få in mobilkamerans bilder på datorn. Dom hade kunnat vara bättre-men det fotot där alla tittade in i kameran och log var tyvärr alldeles suddigt! Ni ska bara veta att det är massor av energi och kvinnokraft i dessa stiliga damer!! ...och bara så ni vet, så är jag en del av dom också!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar