onsdag 2 maj 2012

Carpe Diem

Jag manglar mina lakan. Hört att det inte är så vanligt förekommande numera. Men jag tycker det är så värt det! Det är en speciell känsla första kvällen man kryper ner i manglade lakan. Dessutom tycker jag att just mangling och strykning är lite av meditativa sysslor, man kan fundera på lite av varje medan man gör det.
Idag tog jag med mej datorn ner på strykbrädan och kollar runt lite medan mangeln snurrar.
Annars har dagen bjudit på arbete i vanlig ordning och efter det ett nätverksmöte med slöjdlärare som arbetar med särskole-elever. Alltid bra att träffas och byta erfarenheter och få nya tips och ideer. Fast eftersom det var på "vår" skola idag så blev det mest jag som delade med mej av mina ideer. Men i september träffas vi igen på en annan skola.
På lunchen  simmade jag och sedan fick jag åka hem för att byta kontaktlinser. Fick prova en ny sort som skulle vara tunnare och släppa igenom mer syre. Men fy så otäcka dom var att ha på sej. Hela förmiddagen gick jag omkring och såg dubbelt och jag fick anstränga ögonen såpass att jag fick huvudvärk. Men efter lunch, med mina gamla vanliga linser så gick det bra igen! Nu behöver jag bara lära mej att varva mer med glasögon och inte ha linserna i så länge åt gången.
Vi har ätit goda köttfärsbiffar med potatismos och gröna bönor och efter manglingen får det lov att bli en kvällspromenad i den ljumma vårkvällen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar