måndag 28 maj 2012

En annorlunda arbetsmåndag!

Nu kan jag smått ana hur en artist känner sej efter en föreställning; tom, trött och urlakad! Och ändå har min insats idag inte bestått i ngt uppträdande, men jag har tillbringat sju timmar backstage Uppsala Kongress och Konserthus med att vakta teknisk utrustning, lotsa elever till rätt ställen och gå fram med blommor till våra musiklärare. Skolan har haft en föreställning på konserthuset. Fantastiskt duktiga insatser på instrument, i sång och dans och  för den röda tråden stod våra duktiga musik- och dramalärare. Jätteroligt. Mindre roligt var att en av våra elever tryckte på brandlarmet så hela huset fick utrymmas och brandkåren kom. Jag hoppas att det syns på ngn övervakningskamera vem det var så att han/hon kan stå till svars!!
Fick också en glimt av stadens politiker, eftersom kommunfullmäktige höll hus en våning nedanför oss. Det stod också ett gäng demonstranter utanför portarna med plakat om att värna om träffpunkterna i Uppsala.
Riktigt spännande att lämna skolan för en dag och komma ut i verkliga livet, men jag skulle nog hellre vara där ute ensam, och inte behöva ansvara för 300 ungdomar, varav en del väldigt klåfingriga!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar