måndag 1 mars 2021

Vårsol, lärka, renovering och köttbullar...


Idag har jag prat-promenerat i vårsolen tillsammans med en gammal granne och god vän. OCH jag hörde den allra första lärkan. Lyckokänsla!
Vi gick i Gamla Uppsala på leriga stigar och över freesbee-golf-fält, över meditationsplatser och utkikspunkter, ner till Disagården och in i Gamla Uppsala kyrka. Den kyrka där jag är gift och där vi döpte vår förstfödde son. Sen avslutade vi med en fika på Odinsborg. Mycket trevligt.
På vägen hem gick jag till Salagatan för att få se lägenheten dit yngsta dottern och pojkvännen ska flytta om knappt en månad. Dom fick nyckeln idag och hade hantverkare där som rev köket och en målare som tittade vad som ska göras, för nu ska det totalrenoveras. Nytt kök, golvslipning, måla väggar, tak och fönster, byggas elementskydd. 
Eftersom son och sonhustru i övermorgon får nycklarna till sitt radhus och ska se över vad som ska målas där, den andre son med familj håller på med totalrenovering av hus och dottern och pojkvännen i Insjön planerar för utbyggnad och nytt badrum, så blev det lite mycket på en gång.
Man kan bli matt av bara tanken på allt. Så för egen del räckte det med att rulla köttbullar och steka till middag ikväll!


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar