torsdag 20 april 2017

Sopp-torsdag

I går kväll slocknade jag strax efter klockan 21, när jag tittat klart på Toppmäklarna på tv. Jag älskar att se alla coola lägenheter och villor i det programmet. Kan inte sluta förundras över hur mycket pengar folk har, och som man är villig att lägga ner på sitt boende.
Men när det var slut, gick jag som sagt direkt i säng och sov. Fortfarande extremt trött!!

I morse gick jag upp och stavgick innan frukost. Sedan gjorde jag fortsättningen på "mysteriebroderi-utmaningen". Det har inte kommit till broderi ännu, nu är uppgiften att färga tygbitar till detta broderi. En skål med gurkmeja, en skål med te och en med kaffe. Ska sila ifrån, skölja upp och lägga i ättika senare ikväll.


Efter jobbet cyklade jag hem och gjorde musli, en morotskaka och en soppa. Ska iväg på möte för samfällighetens räkning ikväll. Jag är så kallat "längombud" det här året. Vi turas om att gå runt, och man har ansvar ett år per hushåll. Nu på lördag är det vårstädning i närområdet, så då blir det till att kavla upp ärmarna. Men kanske behöver jag inte ta i med det tyngsta arbetet, jag har ju fortfarande min lilla tumme i bandage!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar