lördag 8 april 2017

Med fötterna i Medelhavet



Privilegierad är väl bara förnamnet!
Här står jag med fötterna i vattenbrynet och blickar ut över ett glittrande, blått Medelhav. På denna vackra plats, ska jag få vistas hela veckan!
Har bokat en träningsresa till Mallorca, med Springtime travel, som jag tidigare rest med till Portugal och Turkiet. Bor på ett fint hotell 8 km utanför Palma. Vi har fått ett veckoschema och information idag, och träningen satte igång före middagen. Jag har redan varit på två pass. Först ett Soma Move, en slags "snabb yoga" i ett flöde. Svetten lackade! Direkt efter var jag på ett Yin-yoga-pass, uppe på takterassen med hela havet nedanför. Mycket vackert och passande för den typen av träning, men jag blev lite frusen, eftersom jag svettats inomhus strax innan. Här på takterassen blåste det en del. Men efter en varm dusch var jag i form igen och tog mig till matsalen, där mexikansk buffé serverades. Hade trevligt middagssällskap, så kvällen gick snabbt.
Nu känner jag mig lagom mör och redo att krypa i säng. Gick upp 04.20 i morse, så dagen har varit lång. Och imorgon bitti startar stavgången 07.30!!
Ser verkligen fram emot den här veckan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar