fredag 14 april 2017

Hur det än blir, så blir det bra!!

Trösterika ord, och jag tänker att den inställningen vill jag ha, till livet!
"Tillitens väg" av Sofia Sivertsdotter, en bok som vår yogalärare Cecilia Gustafsson läst högt ur, så gott som varje dag. Många kloka tankar och reflektioner som jag tagit till mig. Ska köpa den när jag kommer hem, känner att det är en sådan där bok man vill ha på nattduksbordet och läsa i när man behöver få lite stöttning i livet.
Stöttning i livet har jag verkligen fått denna vecka! Sista kvällen ikväll, med avslutningsmingel och bildvisning, avtackning och gemensam middag, och just nu pågår disco i lobbyn. Jag tog mig en sväng ut och tittade upp på stjärnhimlen, men sen drog jag mig upp på rummet. Kalla mig tråkig, det står jag för. Älskar att dansa, men känner mig inte jättebekväm att skutta runt ensam på dansgolvet, vill helst hålla i någon, och dessutom har jag lite överansträngt mina knän. Kände det redan igår, men kunde inte låta bli zumba-passet i förmiddags, och det gjorde ju inte saken bättre.
Så istället för dans, har jag ägnat mig åt att packa. Det är visserligen en hel dag kvar, flyget går först i morgon kväll, men utcheckning är kl 12. Det är yogapass imorgon bitti och efter frukost ett core-pass, sen kan man ligga vid poolen på eftermiddagen och byta om och duscha i gemensamma omklädningsrum. Vi får checka in på flyget från hotellet, och bagaget skickas iväg redan klockan 13.

Jag är lovad hämtning på Arlanda kl 00.30. Ser fram emot att komma hem och träffa alla mina. Har bjudit in till påskdagsmiddag, så hela familjen ska samlas.

Tillbaka till handling, matlagning och disk, städning och bäddning, allt det där man varit befriad ifrån en veckas tid. Tillbaka till kyla och kanske t om snö, har sett bilder på sociala medier idag, där ett tjockt vitt snö-täcke tydligen täcker stora delar av Sverige.

Men; Hur det än blir, så blir det bra!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar