onsdag 27 november 2013

Mitt i veckan

Idag när jag skulle betala mitt sjukgymnastbesök, visade det sig att jag kommit upp i summan som berättigar till frikort. Så mycket har jag alltså behövt nyttja sjukvården den här hösten. Det är väl bra att det finns, men jag hoppas verkligen inte att jag behöver använda det.
Sjukgymnasten vill i alla fall inte träffa mig förrän efter nyår, nu har jag fått ett skräddarsytt program för ryggen, att utföra morgon och kväll, och så ska vi utvärdera i början av nästa år.
Så nu är det disciplin som gäller!
När jag var färdig hos vårdcentralen och cyklade hem kl 15.30 såg himlen ut så här;
En stor flock kajor hade-sekunden innan jag tog fotot-precis lyft och flög med sina svarta siluetter mot det vackert röda. Ett fantastiskt ögonblick.
Jag unnade mig faktiskt att inte åka tillbaka till jobbet. Det var en betygskonferens för årskurs nio som jag missade, men eftersom jag inte är mentor för den årskursen och inga av mina årskurs nio-elever riskerar att få underkänt, tyckte jag inte att jag behövde vara med. Istället satt jag mig hemma och förberedde en klassrådstid till imorgon.
Maken ringde från Italien. Han befinner sig nere på "klacken", det var kallt, blåsigt och hade t om kommit snö en natt som låg kvar på morgonen.
Åkte, som vanligt på onsdagskvällar till Friskis och Svettis för att delta i ett core-pass. Väl hemma, efter dusch, drack  jag te och stickade framför "Bonde söker fru" och sen storstädade jag kylskåpet. Nu har jag skrivit veckomatsedel och ska sticka en stund till innan det är dags att krypa till sängs.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar