söndag 17 november 2013

I ett hus vid skogens slut.....

När våra grannar flyttade slutade fåglarna komma till trädgården. Inte så konstigt kanske, med tanke på att det stora fågelhuset som stod längst ned på tomten fick följa med flyttlasset. 
Från början av oktober till någon gång in i april, fylldes huset med fågelfrön av olika slag. Mycket solrosfrön, för det växte alltid upp massor av vildsådda solrosor i trädgårdarna runtomkring när sommaren började närma sig sitt slut.
Jag har hela hösten funderat på vad de stackars fåglarna nu ska ta sig till! Flyger dom runt och letar efter huset, för visst måste dom minnas att det stått ett där? Det säjs ju att fåglar återkommer till samma ställe, år efter år!  
I torsdags gjorde jag slag i saken och inhandlade ett nytt fågelhus. Idag tog jag spettet och slog ner det i marken, mellan våra vinbärsbuskar i trädgården.
Nu återstår att se om det blir godkänt!

Innan jag slog ner fågelhuset, hade jag värmt upp på gymmet! Idag hade jag nämligen bokat gyminstruktion. Har bestämt mig för att ta itu med att träna de kroppsdelar som inte består av ryggvärk! Hitta några muskler, som är på utdöende, på andra ställen i kroppen och försöka träna upp dom! 
En hel timme gick jag runt med en kille, ungefär i samma ålder som mina söner, och fick tips och råd om vilka maskiner som tränade ben, axlar, triceps, biceps, lattissimus och mage. Därefter gick jag runt och gjorde hela programmet, som jag fr om nu ska göra två gånger i veckan. Jäklar vad det brände i kroppsdelarna när jag körde 15 x 2 på samtliga maskiner. Jag tittade mig i speglarna och försökte se;
den här bilden!!
Blossom är verkligen en förebild. Kolla in hennes vältränade kropp. Hela hon utstrålar sundhet och hälsa. Faktum är att hon är bara fyra år yngre än mig, så det är inte en utopi!!
Vänta bara, det kommer en bild av mitt nya jag snart!!
Får se om jag säger samma sak i morgonbitti, när träningsvärken ger sig till känna.....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar