söndag 17 november 2013

Embrace me

Namnet på yngsta dotterns och hennes väninnas företag. Det ingår i projektet UF-företag, dvs ung företagsamhet. Alla gymnasie-elever som går sista året, ska genomföra detta projekt, att starta upp ett företag. Nu på fredag ska dom stå i Gränby centrum och marknadsföra sig.
Idag har jag tryckt t-shirts till detta evenemang.
Jag bad om hjälp mot slutet.
Resultatet blev inte så tokigt! Vad dom säljer? Personligt gjorda pärlarmband med berlocker, paketerade i små organzapåsar, med utvalda, unika, citat som följer med .

Söndagen har varit behaglig! Maken och jag gick en härlig förmiddagspromenad i solskenet längs med Fyrisån och runt Sten Sturemonumentet när äldste sonen ringde. Han stod hemma hos oss och skulle tömma garaget på de sista möblerna som stod kvar i vårt garage, efter flytten. Vi fick snabbt ta oss hem och låsa upp. Trevligt nog så stannade han, flickvännen och hundem kvar på fika.
På eftermiddagen höll jag på med tryckmallarna och satte bröd på jäsning medan jag fixade trycket.
Näst äldste son med flickvän bjöd in sig på söndagsmiddag. Dom passade också på att ta hem lite fler prylar som stod i vår källare, så sakta men säkert blir det lite mindre saker här hemma.
Han hade dock med sig jeans som behövs lagas. Han gick själv till symaskinen och fixade några jeans som skulle sys in i benen, men trasig rumpa ville han ha hjälp med.
Tja, man ska väl ha någon nytta av att ha en syslöjdsfröken som mamma!!
Så tog även den här helgen slut. Vi har tittat på "Bron" och nu är det sovdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar