torsdag 2 maj 2013

Tro kan förflytta berg

Maken och jag har ganska så olika åsikter om mångt och mycket! T ex när det gäller hälsokost och alternativa medicinska metoder. Han är naturvetare ut i fingerspetsarna, jag tror på så mycket annat också. Jag gillar att prova olika sätt att t ex läka kroppen och att hålla den frisk och i form. Jag stoppar i mig vitaminer och mineraler, korngräs och annat-maken menar att det bara är en industri där folk vill tjäna pengar och att jag blir grundlurad.
 Just nu är vi oense om det här med detox. Han har läst en artikel i Svenska Dagbladet där man t om menar att detox är skadligt. Själv är jag övertygad om dess goda effekter på kroppen, och jag ska snart inleda en detoxperiod.
Idag när jag var på massage fick jag börja  med att ligga 10 minuter på en speciell madrass som sades öka blodcirkulationen i de minsa blodkärlen, en sk mikrocirkulation. Lite märkligt måste jag erkänna att det var, jag kände absolut ingenting i kroppen, men terapeuten hävdade att det påverkar min kropp positivt. Det skadade ju inte att testa i alla fall. Jag fick med mig broshyrer hem och ni kan ju gissa vad maken tyckte om detta....
Ja, ja, det är väl bra att man är olika och var och en måste få tro som han/hon vill. Finns det inte ett talesätt som lyder; tron kan förflytta berg!?
ps.www.bemernordig.com för den som vill läsa mer om madrassen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar