onsdag 22 maj 2013

Hur ser du ut?

Drack mitt kvällste och stickade några varv framför "Trinny och Susanna stylar Norge". Finner ett visst nöje i att se olika vanliga människor "före och efter". Dock är det ganska sällan som jag tycker att dom lyckas få till smakfulla stilar på sina modeller. Ändå kan jag sitta och bli rörd till tårar över modellerna och deras anhörigas reaktioner. Ja, jag vet att jag är blödig....
Skulle man själv vilja vara med i ett sådant där "gör om mig-program"? Nej jag tror inte det, inte nu längre i alla fall. Jag minns när mamma för många år sedan berättade att hon skickat in en bild av mig till tv-programmet "Gokväll" där man sökte personer som  ville förnya sig. Jag blev  nästan lite förnärmad. Tyckte min egen mamma att jag inte dög?!!  Egentligen vet jag att hon bara menade väl. Och visst vore det trevligt att bli ompysslad med hår och make-up och nya kläder. Men tänk om dom gjorde något som man inte tyckte om!
Jag erkänner att jag är fåfäng och bryr mig om kläder och smink. Det mest kvinnliga jag kan tänka mig är klänningar, högklackade skor och långa lackerade naglar. Såååå snyggt! Det är dock något som jag aldrig bär. Högklackade skor är obekväma, långa naglar har jag inte nagelkvalité till, och jag tycker det är för dyrt att gå och fixa lösnaglar. Dessutom skulle jag inte kunna arbeta med det. Klänning däremot skulle jag vilja använda mer av.
När maj månad inträdde bestämde jag mig för att ha kjol varje vardag-jag har ganska många kjolar i min garderob, som alltför sällan får komma ut och lufta sig. Däremot har jag tre par jeans som flitigt används. Men som sagt maj fick bli en kjolmånad. Jag känner mig fin i kjol och när jag har strumpbyxor som täcker åderbråcken så är mina ben rätt snygga!
Kanske kan jag försöka börja tänka klänning mer framöver och styla om mig själv litegrann!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar