onsdag 29 maj 2013

Carpe diem

Under mina stavgångsmorgnar passerar jag en lång, hög syrenhäck utefter en stor villaträdgård. Jag har varje morgon sett knopparna svälla och i morse var det dags; alla blommor var utslagna och det fullkomligt vällde emot mig en stark och intensiv syrendoft, närapå berusande. Det var magiskt, och jag kände bara en sådan tacksamhet över att ha en kropp som är frisk och rörlig och får vara med om att leva och uppleva.

Arbetsdagen var lång och intensiv, jag var hemma efter kl 18. Innan jag började med middagen planterade jag ner mina växter jag inhandlade igår. Kantnepetea, timjan, persilja, basilika och mynta. Det var skönt att vara ute i trädgården efter hela dagen inomhus.

Nu ikväll har jag, efter tips från en kursare, anslutit mig till Pinterest, och jag blev sittandes hela kvällen framför dataskärmen. Hur mycket som helst hittade jag där i form av textila tips och idéer. Så otroligt mycket kreativa, påhittiga människor det finns där ute i världen. Jag är inte ensam om att vara handarbetsnörd!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar