fredag 10 maj 2013

Shoppingrunda


      Efter gympapass och dusch blev det en liten shoppingrunda på stan idag!

             Bl a behövde jag inhandla en ny bikini till sommaren. Gick till en liten underklädesbutik på gågatan i centrala Uppsala som har stort sortiment av badkläder och där man får bra, personlig service. Massor av olika modeller trängdes på väggstänger och det var svårt att bestämma sig. Tillslut tog jag med fyra överdelar och sju-åtta underdelar in i provhytten. Det var en fräsch provhytt med t om en liten kristallkrona i taket. Blev varse den när jag krängde tröjan över huvudet och slog i armarna i prismorna så det klirrade oroväckande.
Trots den fina provhytten så vill jag inte påstå att det är roligt att prova bikini, när man möter sin blekfeta, orakade gestalt i spegelbilden. Lite som flodhästen på bilden...
 Tillslut bestämde jag mig ändå för en marinblå med vita prickar och röda detaljer.

Därifrån styrde jag kosan mot skoaffären, behövde nya promenadskor med snörning. Fastnade för ett par röda i skinn, med vita skosnören. Satt som sköna tofflor på mina fötter.

Sedan var det dags för optikern och ny linsvätska och plötsligt började jag prova glasögonbågar och solglasögon. Tyvärr blev jag störtkär i ett par nya Raybans och hittade även vanliga bågar som jag blev mycket förtjust i. Tack och lov har jag en fantastisk optiker som fick mig att sansa mig och tyckte att jag skulle lägga undan och tänka efter över helgen.

Innan jag cyklade hem, gick jag till blomsteraffären och köpte ett fång med lövkojor, en av mina favoritblommor.
Så nu är jag fattigare men ganska så nöjd med dagens inköp!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar