måndag 13 maj 2013

Res-sugen!

Igår kväll låg internet nere. Grannen ringde desperat på dörren vid 21-tiden, för att höra om det bara var hos dom som det inte fanns någon kontakt. Det var lika dött här, därför kunde jag inte skriva på bloggen då.
Det var en bra söndag ändå! Jag var på en liten utomhuskonsert vid Kvarnbo Kvarn. Den gamla kvarnen har blivit lite upprustad och fått en vänförening som vill skapa lite aktiviteter i de vackra omgivningarna runt kvarnen. Här har varit både konstutställning och lyktvandring. Jag älskar att promenera runt Kvarnbo, det är lummigt och grönt och porlandet från bäcken skänker lugn och ro.  En oas så nära stan!
 Senare fick jag telefon från New York med en morsdagshälsning! Det var trevligt, även om det med svenska mått var på fel dag, men på så vis kanske jag får fler hälsningar det här året!!

Det var New York som gav mig ressuget! Son och flickvän kom hem därifrån idag och jag har just tittat på härliga bilder. Systerdotter med familj tillbringar två månader där och min brorsdotter är där för några dagar just nu. Visst har jag varit där två gånger, men jag skulle gärna åka tillbaka igen.
En arbetskamrat berättade på lunchen idag om fina dagar i Berlin, där har jag också varit en helg, men vill tillbaka igen.
I lördags var det ett resereportage i dagstidningen om Grekiska öar, jag blev  så sugen på att resa till någon av dom.
Bläddrade i almanackan och räknade sommarveckorna-det börjar bli dags att planera någonting.
Och som ett tecken är veckans ordspråk i min almanacka; "Världen är som en bok, och de som inte reser, läser bara en sida."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar