söndag 16 oktober 2022

Tiden, den tiden.....


 Fortsätter på temat "arkeologiska utgrävningar", för idag har jag letat igenom mina fotoalbum i jakt på ett foto på mig och min storebror. Fick lov att gå så långt tillbaka som till 1960! Herregud, 62 år sedan! Jag har nu skrivit ut detta foto och gjort det till ett födelsedagskort med rim, redo att användas nästa helg då den 18-åriga gossen på fotot ska till att fylla 80 år! Herregud igen, hur är det möjligt??

Tiden den är som den är, vi människor rutar in den i år, månader, veckor, dagar, timmar, minuter och sekunder. Nog har jag upplevt att det gått långsamt ibland, men för det mesta så känns det som att det går alldeles för fort. Särskilt numera!  Och så är det bara i mitt huvud, eftersom tiden är lika för alla, jämt. 


Det gäller att man gör något bra av sin tid och att man uppskattar den tid man har. Känna tacksamhet för livet, som verkligen inte är självklart! 
Jag har t ex haft en förträfflig söndag med gympa, skogspromenad och utefika. Nu ska jag stycka ett par kycklingar och laga till en Coq au Vin, vilket för mig är perfekt tillbringad tid! Särskilt som jag sedan dukar lite fint, korkar upp ett bättre rödvin och får umgås med maken och dottern vid middagsbordet.
Trevlig söndagkväll!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar