lördag 26 december 2015

Idag är det en annan dag

Annandag jul! Sov länge, åt en sen frukost tillsammans med maken och äldsta dottern. Den yngsta och pojkvännen var iväg och jobbade. Tända ljus, sitta länge och äta och prata, hur jag älskar dessa helgdagar utan krav!!
Fast en aning krav hade vi på oss idag, maken och jag! Vi har ju varit tvungna att packa! Leta fram sommarkläder och vandringskängor och hämta ner resväskor från vinden. Stackars oss.....?!
Jag gick en långpromenad med vovven och maken kom på att han måste till jobbet och läsa in meddelande på sin telefonsvarare, dottern skulle möta upp en kompis. Men sen sammanstrålade vi på en lunchmacka med rester av julaftonens underbart goda gravade lax på en rostad macka med varsitt glas vitt därtill!
Nu ska jag fortsätta pussla, resten av familjen har bänkat sig framför gamla "Kullander-filmer" från när barnen var små. Sen är det dags att byta ut mysdressen mot finkläder, ta en dusch och fixa iordning sig, eftersom vi är bjudna på middag. Jag vet att det blir champagne, och förmodligen en del annat också, så att skriva när jag kommer hem är det inte tal om. Vi ska gå upp 04.30 i morgon bitti, så jag lär stupa i säng och försöka få lite sömn.
Avslutar alltså med skrivandet för i år och återkommer en bit in i januari 2016.
Då kommer det andra dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar