måndag 4 januari 2016

2016-Här och nu!

Mitt motto för det nya året, som nu är inne på sin fjärde dag!
Var ska vi vara om inte precis i den stunden som är just nu?!! Tankar som så lätt fladdrar iväg på annat, framåt eller bakåt. Då missar vi ögonblicken och det är väl dom som är själva livet!
Så tänkte jag i alla fall när jag broderade mitt almanacksomslag för 2016.



Och just nu i detta ögonblick sitter jag så nöjd vid mitt köksbord med en kopp kaffe. Tvättmaskinen surrar, lilla vovven sussar förnöjt i sin korg, trött efter vår långpromenad. Idag en promenad i minus 6 grader, i går, och hela veckan innan, promenerade jag och maken i plus 20-23 grader. Kontraster! Och jag är så tacksam för att vara så privilegierad som har möjlighet att få uppleva sådana kontraster.

Imorgon hoppas jag kunna lägga upp några bilder från vår härliga resa, men jag är fortfarande inte kompis med Windows 10, så jag måste be yngsta dotterns pojkvän om hjälp ikväll. Han är min räddning när datorn inte vill göra som jag vill!
Dottern och han var också änglar igår. Dom hämtade vid flyget vid 22.30 och skjutsade hem oss till ett nystädat, fortfarande julpyntat hus, uppdukat med kvällsfika med gott valnötsbröd från Forsa hembageri. Idag jobbar alla utom jag. Dvs. om inte tvätt och matinköp räknas som en typ av jobb?!
Men först ska jag fortsätta njuta av mitt kaffe!
God fortsättning på det nya året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar