fredag 8 januari 2016

God Morgon Dagen!

Jag tackar dig för att du väcker mig med morgonljuset. Väcker mig till dagen som nu kommer och alla dess gåvor. Du bär med dig överraskningar och klokskap för mig att växa i. Du ger mig kunskap om mig själv och andra och jag ska försöka ta det till mig när du kommer. Jag ska också försöka att vara i din närhet, här och nu. Ta vara på de timmar du nu ger mig. Timmar du ger mig med mina kära, mina nära och dem som jag möter och umgås med på dagens resa. Hjälp mig att vara i min sanning, och att göra val efter vad mitt hjärta och min själ önskar, men presentera det varsamt. Jag tackar dig för den dag som nu kommer. Låt min själ omfamna din. Namaste.

Det här är min nya morgonritual! Jag gör lite mjukyoga i sängen och sen sätter jag mig på sängkanten och läser och känner in, ovanstående rader. Allt taget ur Malin Berghagens bok Yoga. Behöver lite omväxling från meditationen, lite nystart!

Har ikväll också suttit och skrivit en liten göra-lista för våren. Planerat in en del saker, funderar fortfarande på några aktiviteter. Det känns spännande och roligt.

Utanför fönstret faller snön i stora flingor. Huset är tyst, helgen kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar