onsdag 16 december 2015

I want the fairytale....


Barbro 17 år har suttit fast vid teven och sett filmen "Pretty Women" för femtioelfte gången..... Hon har njutit, skrattat och nästan gråtit.
Det är bara det att Barbro faktiskt inte är 17 år utan 57 år och kanske inte borde suttit och sett den där filmen för femtioelfte gången och blivit så känslomässigt engagerad. Hur vuxet är det??

Reagerade faktiskt över att allt såg så typiskt "slutet av 80-talet början av 90-talet ut", med andra ord, ganska fult. Men storyn är ju så underbar och Julia Roberts så fantastisk.

Till mitt försvar kan jag alltid säja att jag läser i Ernst bok, (den jag köpte till mig själv i julklapp, och fick signerad i lördags), Lyckan i det lilla, där han påpekar att det är viktigt att ha kvar barnet i sig!
Och faktum är att jag en gång i tiden sydde ett draperi med en massa färgglada traktorer och broderade texten; Man måste vara en smula barn för att orka vara vuxen.

Eller så var det helt enkelt så att jag ikväll bara behövde sitta och slappa, det har varit intensivt på jobbet och jag har "hållit på" med en massa saker hemma både i morse och efter jobbet.

Men nu är slår klockan midnatt och jag behöver sova om jag ska orka vara vaken imorgon. Som barn och/eller vuxen!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar