onsdag 25 november 2015

Paket på vift

Tur att jag har lågt blodtryck!
Ringde Posten, eller Post Nord som det numera heter. Hemsidan kom upp på engelska först och det tog ett tag innan jag hittade ett nummer att ringa.
Först fick man 7 olika valmöjligheter, det gällde att lyssna noga så att man förstod på vilken siffra man skulle trycka på. Därefter fick man ytterligare tre valmöjligheter. Sen fick man stå i kö, där en mild stämma gick in och sa; Tack för att du väntar, med jämna mellanrum. Så tillslut fick jag tala med en kvinna med släpig röst. Jag förklarade mitt ärende om paket och brev som skickats till fel adress i Göteborg. Ja, då får du kontakta PTS, dit skickas alla försändelser som saknar avsändare. Numret står på deras hemsida. Lite sammanbitet, men fortfarande ganska vänligt, frågade jag om hon kunde ta fram numret åt mig. Jo då, det kunde hon. Nytt nummer, nya valmöjligheter, ny kvinna den här gången med norrländsk accent.  Den här kvinna påstod att den första kvinnan hänvisat mig fel, hit kommer inga paketavier, bara "vanliga" försändelser som saknar avsändare, dessutom går det inte så fort som fem dagar. SUCK! Är inte alla stora företag lite för stora??
Ja sen var jag tvungen att jobba, så klokare blev jag inte.
Pratade med dottern som sökt upp den felaktiga adressen utan resultat samt också ringt Post Nord, som bara rådde henne att vänta.
Så paket och brev är fortfarande på vift. Så tråkigt att inte dottern fick någon uppvaktning. Innehållet i paketet är betalt, så det är bara att hoppas på att det inte hamnar i orätta händer, utan ändå når dottern så småningom.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar