söndag 22 november 2015

Hur ska jag ha tid att jobba i morgon??

Vilken helg! 5-7 minusgrader, klar hög luft, solsken! Så underbart vackert, och jag har varit inne precis hela helgen. Galet, ja visst, men jag har inte hunnit gå ut!
Visserligen gick jag ut med soporna nyss, och igår hängde jag ut tvätt på tork och några kuddar och filtar på vädring, men det räknas inte.
Hade ju föresatt mig att storstäda huset, och det gjorde jag. Det dammades, dammsögs, våttorkades och putsades fönster så att det stod härliga till! Satte t o m upp julgardiner i vardagsrummet, det är ju bara en vecka kvar till första advent.
Äldste son och sonhustru bjöd in sig på lördagsmiddag så jag fick åka en sväng och kompletteringshandla och laga mat på sena eftermiddagen. Det var så trevligt och blev ganska sent, så något bloggskriva var det inte tal om i natt kl 01.00.
Idag har jag planerat broderi och utfört två av fyra småbroderier. Mitt på dagen hade vi son och sonhustru här, dom hade visning av sin lägenhet och fick inte vara hemma. Gräddade våfflor och bryggde kaffe och fick en trevlig pratstund.
Nu har maken och jag ätit en riktigt god kyckling och tittat på Bron, den spännande tv-serien. Dotter och pojkvän är på bio ikväll.
Men hur kan det vara måndag imorgon? Jag har inte tid att gå till jobbet! Det är ju så mycket jag behöver göra här hemma! Mina hemuppgifter på broderikursen är nästan övermäktiga denna gång;

 
Här är collaget i papper som är förlagan

 
1 av 4; jeansbitar fastsydda med maskin, läggsöm med silvertråd på silvertyg, förstygn av vitt moulinegarn, oliv i tovad ull, tandpetare stjälkstygn moulinegarn

 
2 av 4 maskinbroderi
 
Jag har två bilder kvar att brodera på denna hemuppgift, sen har jag två bilder kvar att brodera på den andra hemuppgiften, och sen ska alltihop monteras!
Hur ska jag hinna jobba??

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar