måndag 31 augusti 2015

Intensivt

På skolan där jag jobbar har man lagt om ordningen för utvecklingssamtal. Nu ska vi lärare skriva våra omdömen i samband med betygssättningen. Samtalen hålls alldeles i början av terminen, och vi ska hålla dem dagtid. Två eftermiddagar denna vecka är avsatta till detta, idag var den första.
Sju halv-timmes samtal på raken.. Lite skeptisk var jag, brukade själv begränsa mig till tre samtal per kväll, och funderade hur man skulle klara av att "hålla isär" eleverna när man började komma till de sista.
Men det gick över förväntan. Visserligen kände jag en lätt huvudvärk när siste eleven med föräldrar gått ut genom dörren, men samtidigt en lättnad att redan hälften av eleverna var avklarade, och att man hade hela kvällen kvar ledig!

Direkt från jobbet cyklade jag till Friskis & Svettis. Det gympapass som stämde med tiden visade sig vara ett intensiv-pass! Inte riktigt vad jag brukar välja nuförtiden, men roligt var det i alla fall och efteråt var huvudvärken som bortblåst, och jag var hög på endorfiner.

Efter dusch och middag med dottern fortsatte kvällen med tvätt och mangling. Maken, dottern, pojkvännen och jag tog en gemensam kvällsfika innan maken gick för att titta på en dokumentär på svtplay och dottern och pojkvännen satte sig framför Paradise Hotel. Olika val.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar