tisdag 4 augusti 2015

Attraktionslagen

Mycket intressant! Igår skrev jag om att jag fått för lite av havet i sommar. Precis när jag släckt ned datorn och var på väg för att borsta tänderna, så plingade det till i min mobil. Det var min bästa vän i Norge, som skickade en bild på en klar fullmåne över Trondheimsfjorden. Jag fick alltså det jag önskade direkt; nämligen en bit hav!!  Visst är det nästan magiskt! Attraktionslagen finns!
Här ett utdrag från en sida som handlar om detta;

Attrahera överflöd – att tänka på!
• Det du ger energi växer – Vill du ha ett överflöd, tänk överflöd. Tänk på det du vill ha i livet, inte på det du INTE vill ha. Du bestämmer vilken energi som ska dras till dig.
• Attraktionslagen svarar alltid på dina tankar – Tankar av oro attraherar mer oro, tankar av att du har allt du önskar attraherar allt du önskar, tankar av vad du inte vill ha attraherar sådant du inte vill ha etc. Attraktionslagen speglar dina tankar och känslor och ger dig mer av detta, det ger dig det du tänker och fokuserar på.
• Vi skapar vårt liv konstant – Tankar och tankesätt du har under en längre tid kommer obevekligen att manifestera sig. Det du ger mest energi och uppmärksamhet är det som kommer att förverkligas i ditt liv.
• Du är det du tänker – Det du har i ditt liv har du dragit till dig som en magnet. Dina tankar har manifesterats.
• Inre tystnad – Någon form av meditation rekommenderas. Det är i tystnaden vi kan höra oss själva. Vi kan höra oss skrika när vi går emot oss själva, vi hör helt enkelt hur vi mår och känner. Man kommer i kontakt med de undermedvetna strömmarna och vad som är på gång i våra liv och vad som är på väg in.
• Förändra – Se dig som en tv-mast som sänder ut en frekvens (tankar). Vill du förändra någon i ditt liv så förändra dina tankar så ändrar du automatiskt frekvensen.
• Frekvenser/Energier – Alla händelser, tankar, känslor och ageranden har en frekvens. Se till att du överensstämmer med den önskade frekvensen.
• Nuet skapar framtiden – Dina tankar och fokusering i nuet berättar vad du kommer attrahera och befinna dig i framtiden. Du skapar din framtid NU! Det du har i ditt liv nu skapades i ditt förflutna. Dina tankar och känslor kommer alltid att skapa ditt liv.
• Svaret ligger i känslan – Vill du veta var du befinner dig tankemässigt så fråga dig hur du känner dig och hur du mår.
• Upprepa inte önskningen – Universum uppfattar första gången du önskar. Du beställer inte en postorder flera gånger eller hur? Likadant fungerar universum. Om du är osäker så saknar du tillit och tro och sänder då från ”fel” frekvens. Du är i en energi som inte motsvarar det du vill ha.
• Tro – När du gör din ”beställning” så ska du veta att den kommer, släpp alla osäkerhets känslor.
• Överflöd – Det finns inga begränsningar, det är en illusion. Det finns ett överflöd av allt i universum som är tillgängligt för alla som ber om det.
• Tillit – Du behöver inte veta hur det du önskar ska komma till dig. Det räcker att du vet att det är så.
• Affirmationer/visualisering – Genom att sätta upp bilder eller skrivna lappar på det du önskar så ökar din fokusering och dina tankar på det du vill ha. Du ställer in din frekvens på det du önskar genom att vara i energin som omsluter dig. Visualisera det du önskar, hjärnan ser ingen skillnad på det du tänker och det du verkligen upplever. Har du varit där i tanken så kommer du hamna där rent fysiskt också.
• Tacksamhet – Genom att vara tacksam för det du har så drar du automatiskt till dig mer. Fokusera på det du redan har som du är tacksam för. Otacksamhet är en negativ känsla som gör det svårt att attrahera det man önskar. Välstånd kommer när man praktiserar tacksamhet.


 
I dag laddade upp för ett nytt stickprojekt samtidigt som jag lyssnade på Sommar i P1. Det var Alexander Ekman, dansare och koreograf som var värd. Mycket intressant att lyssna till, bara 31 år gammal, men med så mycket erfarenhet och med så fascinerande idéer och tankegångar. Har du inte hört honom, så är det väl värt att lyssna på i efterhand på Sveriges Radio play!!
 
Nu ikväll anlände yngsta dottern hem från sin Greklandsresa och ett par extradygn i Göteborg. I morgon börjar hon jobba efter semestern.
Det blir intressant att se hos vem lilla vovven kommer att sova i natt......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar