torsdag 13 augusti 2015

För lite sömn...


Bilder från förmiddagens jobbaktiviteter.

Dottern lovade skicka sms när hon gick hem från krogen. Om dottern då inte hör av sig när hon bestämmer sig för att sova över hos pojkvän, då sover inte mamman så bra. Mamman har nämligen livlig fantasi och tänker allt möjligt dumt så där i gryningstimmarna. Klockan 7.30 kommer ett "Förlåt, glömde bort...." Blev ju tacksam för det i alla fall.
 
Tur att förmiddagens arbetsplats var utomhus i friska luften. Vi gick en tre timmars inspirationsutbildning med "Hälsoäventyret" för att få tips på olika samarbetsövningar. Det var intensivt, roligt och full fart.
 
Desto värre blev det på eftermiddagen, med tre timmars föreläsning om "Elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar" där två (säkert väldigt insatta och kunniga) kvinnor stod och malde på med monotona röstlägen i en varm och kvav aula. Så svårt att hålla sig vaken och alert. Jag hade ju mina skäl, pga dålig sömn, men mina kära kollegor såg minst lika trötta och sega ut som jag kände mig. Stackars föreläsare, kan inte ha varit kul att tala till oss.
 
På yogapasset, senare på dagen, somnade jag faktiskt till en minut eller två, under avslappningen.
Det hjälpte till att hålla mig vaken nu ikväll, så att jag kunde fortsätta med mitt lilla broderiprojekt!
I natt är dock både dotter och pojkvän i tryggt förvar här i huset, så nu ska mamman sova gott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar