tisdag 10 december 2013

Lucka 10

Dagens sämsta; när jag sent i morse kom på att det var "dresscode" på skolan eftersom det var Nobeldagen. Vi skulle servera eleverna nobellunch i skolmatsalen och vara finklädda. Hur jag slet runt i garderoberna. Fick fatt i en långkjol i min garderob och så provade jag igenom döttrarnas garderober efter någon passande top. Provade plagg på plagg till det slutligen blev en knytblus från äldsta dottern och ett par stövlar från yngsta dottern. Fast jag kände mig mer typ påskkärring än nobelklädd, när jag cyklade genom snömoddet mot skolan. Långkjolen fladdrade kring benen och på huvet satt en huckleliknande sjal....
Nåja, dagen gick bra och jag fick faktiskt till och med några klassers betyg satta idag.

Dagens bästa; var ljudbandet på Bailine med mental träning. Om hjärnans kapacitet och tankarnas kraft och påverkan på våra liv. Tål att höras om och om igen.

Dagens julmys; när jag hällde upp ett glas vitt vin, lagade mat och körde Mauro Scoccos julskiva från i fjol "Årets julklapp" på hög volym. Den är såååå bra!!!

Dagens julstök; Skrev ihop ett julbrev på engelska med stöd av google translate. Enligt postens informationsblad, skulle det egentligen postats redan den 6 december, men eftersom korten kom till vår brevlåda idag, så får det bli som det blir med den punktligheten! 

Här en bild på fina vovven som somnade i mitt knä när jag satt vid datorn och betalade räkningar;


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar