tisdag 10 september 2013

Jag vill.....

Jag vill sy mig klänningar i höst!! Lösa och lediga så att inget smiter åt i midjan!
Inte bara för att lura mig att fortsätta odla mina love handles, utan för att jag tycker det är fint, bekvämt och kvinnligt med klänning!
Ritade av ett mönster nu ikväll.

Men sedan blev det inte så mycket mer. Kom inte hem förrän klockan 20 och då skulle jag först äta middag. Tack och lov hade jag gjort rödbetssoppa igår, så det gick snabbt att värma ikväll.
Utvecklingssamtal, gjorde arbetsdagen extra lång. I morgon har jag, tack och lov, de sista två samtalen för den här perioden.

Det är roligt när planer på projekt dyker upp i ens huvud! I lördags var jag på Uppsalas bästa tygaffär -Tygcentrum- och fick färgprover på två viskostrikå-tyger.

Sa till min äldsta dotter nu ikväll att jag måste tillbaka till New York för att gå på Mood! Vi satt och åt äppelkaka framför Project Runaway-och deltagarna i den tävlingen får alltid gå till tygvaruhuset Mood och köpa tyger.  Många kvadratmeter fyllda med tyger, band, sybehör, mönster och annat. Det verkar vara rena paradiset för en syintresserad! Upptäckte att dom har en blogg som man kan följa och uppdatera sig på nyheter, åtminstone där kan man ju vara med på ett litet hörn!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar