lördag 7 september 2013

Fåfängan gör stort hål i plånboken

Idag har jag varit på 5-årskalas!
Nej, det var inget barnkalas, utan hudvårdssalongen Cura som firade fem år. Min hudterapeut har dock mycket, mycket längre erfarenhet, hon är snäppet äldre än mig. Men tillsammans med sin kollega, och i dessa lokaler på Bäverns gränd i Uppsala, firades 5 år.
Det bjöds på korta föreläsningar från tre hudvårdsmärken, rabatt på produkter samt bubbel och tårta. Drygt 50 kvinnor och en man hade slutit upp.
Det är verkligen en djungel, detta med olika produkter för huden. Det finns hur mycket som helst att välja på och det utlovas resultat på alltifrån lyster, uppstramning, fukt, rynkreducering, pigmentsborttagning osv, osv. Och inte är det bara en kräm, o nej då, det är olika krämer för olika delar av ditt ansikte, olika för natt och dag och så det där extra som ska användas någon gång i veckan osv, osv.
Själv handlade jag av de märket jag brukar och de produkter som börjar ta slut här hemma. Jag bokade även in mig på en kurbehandling med en s k NBE-apparat, och det hade jag inte tänkt när jag cyklade hemifrån, men hon som föreläste om detta var väldigt duktig och övertygande, så jag erkänner att jag föll! Fåfängan tog över förnuftet...
På hemvägen stannade jag till vid torghandeln och inhandlade ett stort fång med Astrar i glada färger, honung och sylt. Cyklade till gravarna och vattnade blommorna jag planterade förra helgen och sedan ägnade jag resten av sena eftermiddagen åt att sitta ute på altanen och sticka. Jag har köpt garn och har börjat sticka en liten tröja till vår lilla vovve!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar