söndag 21 april 2013

Från finstämd ceremoni till klackarna i taket till Zeta handelsträdgård



Istället för att döpa sina barn i kyrkan, kan man ha namngivningsceremoni. Igår var vi på Max och Astrid Ingmans i Brännvinskungens sal på Carlhälls gård, Långholmen Stockholm. Vårvädret visade sig från sin allra bästa sida. Ungefär 70 personer närvarade och barnen skötte sig exemplariskt. Lite less blev Astrid ett tag när hon tyckte att det pratades för mycket, men när musiken började, blev hon alldeles stilla och tagen och stirrade hänförd på sångerskan! Innan kaffe och tårta blåstes det såpbubblor-det blir väldigt många bubblor när så mycket folk blåser samtidigt!



Sen blev det tipspromenad, champagne, finmiddag som pågick i flera timmar alltmedan solen sänkte sig och gjorde kvällshimlen magisk utanför det fantastiska fönstret.Och anledningen till det fortsatta firandet var barnens pappa Göran som fyllt 40 år. Alltså födelsedagsfest! Det var tal, sång, trolleri, frågesport och trivsamt umgänge med trevliga bordsgrannar!


Och sen var det klackarna i taket och dans kvällen lång!! Lets dance; släng dig i väggen!!!
Michael Jackson show!



Mingel och dans i olika stilar!
Och mörkret sänkte sig utanför fönstren! 
Familjen Kullander höll sig kvar till sista dansen och sedan promenerade vi till Långholmens hotell/vandrarhem där vi tidigare under dagen checkat in i våra celler! Morgonen efter samlades vi vid frukostbuffén och jag lyckades övertala alla att innan hemfärd åka till Zeta trädgård. Jag har länge velat åka dit och kika. Och jag blev inte besviken. Så mycket fint!!






Om jag är nöjd med helgen?? Gissa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar