lördag 6 april 2013

Tack BAO

Fredag=städdag! Kanske inte låter som någon höjdare?! Men jag har ett knep som inte går av för hackor!!!
Sätt på Benny Anderssons Orkester-musik på hög volym, sedan går städningen som en dans!!
Jag blir på otroligt bra humör av den musiken och jag nästan dansar fram med dammvippa och skurtrasa samtidigt som jag visslar så det stramar i läpparna! Jag är en jäkel på att vissla ska ni veta!!

Det var faktiskt  ett tag sedan jag spelade BAO-cd:n när jag städade, har liksom glömt bort det, eller bara haft för brått. Men nu på påsklovets sista, skälvande vardag, så tog jag mig för att spela den. Och faktum är att jag blir så glad när jag hör den här typen av musik!! Kan det ha med mitt förflutna som folk-och gammeldansare att göra??! Och  alla spelmansstämmor vi gick på en gång i tiden. Jag ville ju att mitt första barn skulle spela nyckelharpa. Ack ja-det blir inte alltid som man tänker sig......

Den glädje som BAO-medlemmarna framför sin musik på smittar i alla fall av sig på mig och gör städningen till ett nöje! ( i alla fall nästan...)

När det var rent och fräscht här hemma cyklade jag ner på ett gympapass på stan och sedan hade jag stämt träff med makens brorsdotter för en långfika i solen på Fågelsångens konditori. Vi hade mycket att avhandla!

Och så var det plötsligt slut på den här fredagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar