söndag 7 april 2013

Ett gott skratt förlänger livet!

Och om det gamla talesättet stämmer så har maken och jag förlängt våra liv rätt rejält ikväll!
Vi har nämligen varit och sett REA-roligt, elakt, aktuellt med Anna Carlsson, Sussie Eriksson,  Anders Lundin och Ola Forssmed. Bitvis var det urfånigt (som när Anders Lundin gjorde en imitation av Ernst Kirchsteiger), men bitvis var det riktigt roligt (t.ex Sussie Erikssons imitation av Maria Montessami eller Ola Forssmed som visade hur man ska bete sig på krogen).

Anledningen till att vi hamnade på denna show var att vi skulle fly hemmet eftersom dottern hade indisk tjejmiddag innan utgång. Elva stycken 18-åringar kan få vem som helst att fly!
Tanken var att vi skulle gå ut och äta något lättare efter vår show, men jag frös så otroligt (det föll snö i luften) och det var överfullt med folk på de ställe vi tänkt gå, så vi cyklade hemåt och hoppades på lite indiska rester!
De tjejer som skulle vidare på krogen var kvar hemma och stod och gjorde sig iordning till hög musik. Vi värmde några kycklinggrillspett och ris och tömde det sista mousserande som var kvar i en flaska, vi bytte musik och tände ljus i köket. Det dröjde inte länge innan flickorna skulle med bussen och vi kunde prata i normal samtalston.
Maken försökte förmana mig att låta bli disken-dottern hade lämnat en lapp på diskbänken om att hon skulle ta rätt på allt imorgon. Men jag är som jag är. För det första hatar jag att vakna upp med matrester och smutsig disk i köket och för det andra ville jag vara lite snäll. Maken blev sur och gick isäng. Jag fyllde diskmaskinen och diskade grovdisken-nu är det rent och fint igen. Lördagen har övergått till söndag för en halvtimme sedan och jag ska gå och göra mig iordning för sängen! Fast jag vet att jag kommer att sova med ett vaket öra-det är första kvällen som vår yngsta dotter är ute på krogen.........
Hönsmamman vakar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar