onsdag 10 april 2013

Lärkan drillar högt i skyn...

... kanske inte så "högt i skyn", men den drillade i alla fall. Jag hörde den tydligt när jag cyklade över Ekebydalen i morse, i minus nio grader, så stackars lilla lärkan vad  den måste frysa. Den där drilltruddelutten fick mig på ett bra humör, och jag var en riktigt snäll syslöjdsfröken idag.  Min egen klass bjöd jag t ex på te och chokladbitar innan vi satte igång med själva slöjdandet. Dom var så trötta och dessutom var sex stycken i gruppen borta pga sjukdom, så det var en liten skara, och vi satt och småpratade och hade allmänt trevligt.
Det blev en extra lång arbetsdag idag för vår nye rektor fick en idé om att vi skulle bjuda in fjolårets nior på en tacobuffé/återträff,  för att sedan sätta en enkät i händerna på dom. Denna enkät ska ge svar på om man tycker att vår skola gjort eleverna väl förberedda för gymnasiet och för att höra, så här med lite perspektiv, vad som var bra/mindre bra. Allt är naturligtvis i marknadsföringssyfte. Alla måste vi ju sälja nuförtiden.... Det var trevligt att återse eleverna, och tänk vad många förändras på ett år!
Kom hem efter klockan sju och då fick jag sätta på en tvättmaskin med stickade stycken som jag lovat att tova ihop åt en elev. Hon ska jobba med dem imorgon, så nu hoppas jag dom hinner torka.
Hade energi kvar, så jag cyklade iväg på ett IntervallFlex-pass på Friskis&Svettis. Av det, samt av dotterns överraskningsefterrätt hallon och blåbär med vitt chokladtäcke, så nu gäller det att inte glömma bort att gå och lägga sig i tid!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar