fredag 19 april 2013

Wine is bottled poetry!


Är den inte ganska snygg, vinpåsen jag tillverkat ikväll?! Två flaskor Amaronevin finns i den, redo att överlämnas på 40-årsfesten vi ska till imorgonkväll! Jag känner mig nöjd!!
Men i morse var jag inte lika nöjd. Jag hade skrivit en lista på vad jag skulle hinna göra innan klockan elva, då jag måste vara på jobbet.
Det började med att jag låg och drog mig alldeles för länge,  det var så skönt att ligga i halvdvala och morna sig! Åt frukost och gick ut på nätet för att hitta ett bra citat till vinpåse! Det tar alltid mer tid än man tror, när man börjar leta på nätet.
 Sedan började jag prova kläder för att finna rätt outfit till imorgon, när vi först ska på namngivning och därefter på 40-årsfest.
Oj så trött jag blev på mig själv när jag provade plagg efter plagg utan att vara nöjd- Det slutade med att jag drog fram en blus ur min 18-åriga dotters garderob! Sen fick jag skynda mig till jobbet. Och jag förbannade mig själv medan jag cyklade. Hade inte ens börjat beta av min "göralista". Men innan jag kom fram hann jag sansa mig och tänkte om! Var nöjd med det du hann istället för att gräma dig över det som inte blev gjort!!
 Efter jobbet var jag desto mer flitig! T.ex fick
jag  min lilla vårinstallation! Hann köpa penseér, scilla och murgröna igår och dessa tre kombintioner placerade jag ut i min gamla järngryta i morse.  Nu hoppas jag på lagom med sol och regn så att den orkar växa sig stark och frodig,
Dessutom städade och tvättade jag, bakade, lagade mat och sydde vinpåsarna. Så då tog jag igen med råge!!

Maken är i Stockholm över natten på bolagsstämma, vi kommer att ses imorgon på namngivningen och på 40-årsfesten.

Jag återkommer med en rapport över helgen och en del bilder på söndag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar