lördag 15 maj 2021

Så bra vi har det!

 En ny dag grydde, och jag vaknade tidigt och låg kvar och lyssnade till fågelkvittret genom det öppna fönstret. Nattsömnen hade varit god, mindes att jag badat i svett, men när jag nu vaknade så gjorde jag det utan huvudvärk och feber. Kanske svettades jag bort skiten under natten. Efter en dusch kände jag mig nästan pånyttfödd!

Det blev en skön, skön lördag. Jag löste melodikrysset och provvirkade. Försöker hitta ett lämpligt projekt till gammalt bomullsgarn som ligger i gömmorna.


Kardemummabullens dag till ära, så satte jag deg och bakade. 


Och fortsatte med två sorters matbröd med surdegs-grund.


Äldste sonen har ringt varje dag och frågat hur jag mår, och nu när jag mådde bättre så frågade han om dom fick bjuda över oss på middag ikväll. Vem kan säga nej till ett sådant erbjudande?
Tog en eftermiddagspromenad och gick till blomsteraffären och köpte en bukett med pioner, hortensia och eukalyptus att ta med, och samtidigt fick jag njuta av naturens blomsterprakt som blommat ut de två dagar jag legat inne. Det är så galet vackert överallt. Som ett mästerverk som inget annat kan överträffa. Det är knappt så att man vill blinka! Dessutom är luften mättad av häggens doft, så man vill nästan bara andas in!
Nu njuter jag eftermiddagen i trädgårdsmöblemanget, lyss till fågelsång och beundrar grönskan och blomningen. Maken sitter bredvid och löser korsord och sippar på en Gin o Tonic. 
Så bra vi har det!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar