fredag 14 maj 2021

Är man klen eller....?

 Igår morse njöt vi av den första utefrukosten. Det var den ljuvligaste värme, och vi satt kvar länge. Sen skulle jag gå in och stryka kläder att ha på dagens kalas, det fick bli en sval skön linneskjorta och ett par tunna beiga bomullsbyxor. När det var klart började jag känna mig så konstig. Fick jätteont i huvudet och började frysa. Gick och la mig. Först med bara en pläd, sen tog jag ett täcke och sen ett till. Jag frös så jag skakade.

Det blev inget kalas för mig. Det blev feberfrossa och sova hela dagen. Visst har man hört om biverkningar av vaccinet, men inte hade jag tänkt att det skulle drabba mig så skoningslöst. Och det där med att det ska vara max ett dygn, verkar inte heller stämma. Idag gick jag upp och stoppade i mig lite frukost, men sen var det bara att lägga sig igen, fast i vardagsrumssoffan den här gången. Febern och huvudvärken hänger kvar, om dock i mindre skala.

Och där utanför fönstret står våren i sin allra vackraste prakt. Jag får njuta av den genom fönstret. Trist, hade så mycket planerat för de här lediga dagarna. 


Den här lilla blomstergirlangen virkade jag till mitt barnbarn, hon som hade gårdagens kalas. Det blev maken som fick överlämna den tillsammans med ett kort med en utlovad utflykt längre fram.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar