fredag 8 januari 2021

Jag rekommenderar

Dagens aktivitet skulle vara en klassisk ansiktsbehandling på salong, jag hade bokat ett riktigt bra erbjudande under Black Friday. Men det kom att bli så mycket mer! Jag fick en bonusmassage i form av Indian Head massage medan enzympeelingen skulle verka i ansiktet. Det var så skönt!! Bygger på en 1000-årig ayuryvedisk tradition, och i huvudet finns så många känsliga beröringspunkter. Jag vet ju hur mycket jag tycker om när frisören tvättar ens hår, det är lite samma sak. Efter rengöring, ånga, ansiktsmask och brynfärgning så fick jag även en ljuvlig ansikts- dekolletage- och nack-massage. Allt utfört av Jeanette Jönsson på Uppsala Hud och Kroppsvård. Kan varmt rekommendera henne!


Dessutom tog jag mig till och från salongen till fots, vilket blev en mil, så jag fick min dagliga dos av motion tillgodosedd. 
Nu känner jag mig så avslappnad och tillfreds och det enda jag ska ta mig för är att baka ett gott bröd och svänga ihop en räkpasta till middag så småningom. 
Innan dess blir det soffhörnet, min stickning och den relativt nya podden med  Agneta Sjödin Så in i själen Jag har, med stor behållning, lyssnat igenom alla avsnitt utom det sista. Kan varmt rekommendera henne!

Se där, idag blev det visst; Jag rekommenderar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar