torsdag 14 juni 2018

Everyday holds the possibility of a miracle!

Idag bonades golven i min slöjdsal, så jag fick hålla till i arbetsrummet och rensa på förmiddagen. Det blev en sopsäck och två fulla papperskorgar med skräp. Mest papper. Papper i form av utvärderingar, gamla åtgärdsprogram, kvalitetssäkringar, olika mötesanteckningar, elevdokumentation, betygskopior, sammanställningar från utvecklingssamtal, beskrivningar, kopierade powerpoints med anteckningar osv. Vad hände med att vi skulle få ett papperslöst samhälle i och med datorns intåg??

Snabb vända hem på lunch och ut med vovven, direkt tillbaka på möte med arbetslaget vilket jag fick avbryta tidigare för att hinna med ett möte på psykiatrins hus om ett elevärende. Innan jag cyklade tillbaka till skolan så kikade jag in på Bergmans dam- och herrekiperings sommarrea. Tänkte att jag skulle hitta en sommarklänning. Jag bläddrade runt bland befintliga plagg men hittade inget jag gillade, tyckte mest att det var "tantklänningar". När jag sen trampade uppför Carolinabacken så kom jag på att jag ju faktiskt själv är tant, så en tantklänning borde ju passat perfekt.....

På skolan rådde feststämning då det dukades upp för Afterwork i personalrummet. En kollega bjöd på finchampagne ur vackra glas med guldkant, det blev allsång, prat och skratt.
Efter ett par timmar var jag tvungen att bryta upp, eftersom stackars vovven då varit ensam sex timmar i sträck.
Det blev en timmes promenad med henne och sen laga lite mat i min ensamhet eftersom maken befann sig i Enköping på ett möte.
Och så försvann den här dagen. Men imorgon kommer det en ny!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar