lördag 16 juni 2018

En kul tur med lite kultur!

Städade hela huset och bytte sängkläder på förmiddagen. I kväll skulle jag hämta yngsta dottern och pojkvännen på Arlanda, deras plan från Grekland skulle landa 22.45.
Nu är klockan 23.30 och jag har precis kommit hem från kvällens sista hundpromenad. Ingen dotter hemma. Deras plan fick tekniska problem och lyfte aldrig, så i natt sover dom på hotell i Aten och så får dom ta ett annat plan hem i morgon istället.
Nu blir det hundhår även i mina nya, rena sängkläder.....

Vovven och jag tog en cykeltur idag. En kul tur i vacker sommarfägring, genom Hågadalen, förbi Vårdsätra sätesgård och Lyssnarängsbadet fram till "Kultur vid Ekoln", det vackra sekelskifteshuset, som egentligen består av två olika hus, i trädgårdarna bredvid varandra; som numera är ett kultursäte En kollega skulle idag vakta en samlingsutställning som hon deltar i, och så var det gitarrkonsert ute i trädgården. Härligt att det finns människor som lägger ner så mycket själ och hjärta i projekt som dom vill genomföra, för det här är verkligen inget man gör för att tjäna pengar utan bara ett brinnande intresse för att lyfta kulturen!

Det enda intresse jag kan uppbringa just nu, är dock för min sköna säng! Godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar