måndag 20 oktober 2014

Modell för en stund

Så har man gått och blivit proffsfotograferad, så nu är det väl bara att vänta på att erbjudanden om feta modellkontrakt börjar ramla in!!

Egentligen tycker jag inte att det är klokt att kommunala grundskolor ska vara med i hela den här marknadsföringskarusellen. Men det är ju så det har blivit med  konkurrensen från friskolor. Värre för varje år känns det som.
Trots att skolan ligger risigt till ekonomiskt så ska det alltså nu satsas pengar på att ta in en proffsfotograf. Fotografen, en assistent och biträdande rektorn gick runt hela förmiddagen och fotograferade olika miljöer. Hemkunskap, slöjd, bild och idrott var givna (-det är ju så "trevliga levande" lektioner)! Så bad man kemi- och fysiklärarna att duka upp "något roligt experiment" som var fotografivänligt!
Det här ska nu ut i reklamblad och på hemsidan.

Risken att jag ska få något modellkontrakt är nog lika med noll. Och jag tror inte att det vore något för mig heller. Det kändes väldigt krystat när assistenten tryckte på den starka lampan och fotografen bad mig stå i olika poser tillsammans med elever. Än skulle håret dras bakom örat, än skulle jag böja mig längre ned, än skulle eleven och jag titta varandra i ögonen och le.......

Som vanligt bilade jag och veckohandlade på eftermiddagen. Fick ett trevligt sms när jag var påväg hem och  yngsta son med familj bjöd in sig på middag.
Så efter spinningpass, dusch och matlagning blev det bonustid med barnbarnet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar