fredag 10 oktober 2014

Fancy Friday

Vi är några kollegor som bestämt att vi ska ha "fancy friday". Dvs klä upp oss lite finare än de andra dagarna, för att få in helgkänslan!
Därför var det inte helt bekvämt imorse när klassen på klassrådstid skulle ha ut oss för att leka "Tjuv och polis". Men jag sprang så gott jag kunde i pumps och snäv kjol. Fast jag blev ju tagen hela tiden, och satt i fängelse.....

 
På "icke lektionstid" hann jag provvirka en "öglekrage" ur en gammal bok från 60-talet. En elev letade upp den och ville göra en, så jag var tvungen att testa hur svårt det var.
Avslutade min fancy friday med en klass sjuor som var ur balans. Trötta naturligtvis efter veckan som gått, men att hitta på bus det fanns det krafter till! Saken blev inte bättre av att en pojke från en annan klass kastade vattenballonger på fönstren i slöjdsalen.

Skönt att komma hem efter det! Maken hade klippt gräset och grävt upp de sista potatisplantorna-fast han inte borde. Jag ställde mig och kokade fisksoppa och så efter middagen var i alla fall min plan, att vi skulle diskutera kök.  Maken var dock trött och inte alls på humör för detta så lite uppgivet tog jag mitt broderi och satte mig i tv-soffan.
Yngsta dottern och en kompis gjorde sig iordning för utgång och ockuperade badrummet, men nu har dom dragit iväg och jag ska ta mig ett nattbad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar