tisdag 29 april 2014

Tisdag som är fredag!

Så är den kort-korta veckan slut! Nu är resväskan packad och jag har checkat in på flyget som imorgon förmiddag ska ta mig till Trondheim.
Här hemma är matbordet i vardagsrummet vackert dukat i vitt och turkost, förberett för döttrarnas valborgslunch imorgon. I köket står deg på jäsning, champagneglasen är diskade, kyckling marinerad och köksbordet fullt av recept.
Maken har lovat skjutsa mig till Arlanda, sedan ska han vidare till Sollentuna och titta på en kajak, och sedan tillbaka till stan och ha en patient. Hans praktik är annars alltid stängd på valborgsmässoafton, eftersom den ligger mitt bland nationer med massor av folk i farten. En sådan här dag vill man hålla alla privata gårdar stängda. Tyvärr ser ju centrala stan litegrann ut som ett slagfält, efter valborg. Men imorgon måste han alltså göra ett undantag och ta emot en akut patient som skulle iväg på en långresa första maj. Han är snäll min man!
Själv har jag inget emot att resa bort, har tillbringat tillräckligt många valborgsmässodagar i Uppsala. Nu ser jag fram emot att träffa min goda vän och umgås!
Återkommer med rapport på söndagkväll, förhoppningsvis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar