torsdag 24 oktober 2013

Tråkiga?

Efter sjukgymnastiken i morse gick jag en skogspromenad med dotterns hund Mylie. Hon är verkligen alldeles bedårande, och kan få den suraste att tina upp och bli glad. T om maken, som var så emot hund, böjer sig genast ner och gullar när han kommer från jobbet på kvällarna.
Dottern är otroligt ansvarsfull i sitt hundåtagande. Hon sätter alltid Mylie först, och hon passar verkligen för att ha just den här lilla vovven, måste jag erkänna. Dom är som gjorda för varandra!!

Efter hundpromenaden var det lunch och så iväg till jobbet. Efter jobbet veckohandlade jag och så hem och laga middag.
Nu har jag suttit vid SVTplay och sett två avsnitt av "Von Svenssons kläder", ett riktigt bra program med olika teman om kläder. Det senast sända avsnittet handlar om kläder som provocerar. Spännande och alltid aktuellt ämne. Alexander Bard blev intervjuad, och han är en person som jag blir provocerad av. Han har, enligt mig, förskräckliga kläder och frisyr och så är han så otrevlig när han uttalar sig om saker. Att han har ett udda utseende är roligt men däremot att han har en så kaxig attityd provocerar mig negativt.  T ex sa han att svenskar är så otroligt tråkiga och rädda för att göra bort sig. Okej, det kanske stämmer på många svenskar men jag tror att det stämmer på människor från andra länder också. Vi har en flicka på skolan som klär sig i Lolita-stilen, en japansk klädstil från Harajukudisktriktet. Hon "sticker verkligen ut" från mängden, men är accepterad och jag har inte hört att hon blivit trakasserade pga sin udda stil.
Sjukgymnasten hade fläckar av blått nagellack på sina händer i morse. Hennes döttrar skulle till skolan för att fira FN-dagen, och hon hade måst måla nagellack på sina tre flickor och spraya håret i olika färger för att dom skulle vara extra fina till firandet. Det är väl inte heller  tråkigt?!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar