torsdag 3 oktober 2013

Bailine

Idag var jag på mitt tredje Bailine-besök. Träning med hjälp av elektroder som bearbetar olika muskelgrupper på kroppen.
Jag kom över en s k Deal med bra rabatt, så jag tänkte att jag skulle testa en omgång, 11 gånger på 5 veckor.
Första gången var en s k testomgång när terapeuten tog mina kroppsmått, mätte mitt fett och vägde in mig. Därefter fick jag ligga på en mjuk brits och få elektroder kopplade runt kroppen. I en halvtimme knådade dessa mina muskler rejält. I början tyckte jag nästan det var obehagligt och jag skruvade ner frekvensen, men efter fem-tio minuter kände jag hur jag kunde slappna av och det kändes nästan som massage, så då ökade jag och körde fullt ut. Under tiden jag låg där fick jag höra på en cd om träningen. Vid varje tillfälle får man lyssna till en ny cd, om kost, träning eller mental avslappning. Ett dataprogram räknade ut hur mycket jag skulle behöva minska i vikt och omfång, dock sa terapeuten att viktnedgången är beräknad på en kvinna i 25-årsåldern, så jag borde inte gå ner i vikt, men däremot 11 cm i midjan. Oj, oj, oj - hur ska det gå till, tänkte jag!

Efter andra tillfället fick jag träningsvärk i mag- och lår-muskler. Det kändes nästan som fusk!Jag hade legat till mig träningsvärken....

Det ska bli väldigt spännande att se om något hänt efter fyra veckor!
Fortsättning följer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar