torsdag 15 mars 2012

Lärkan är här!

I morse när jag cyklade till jobbet hörde jag lärkan för första gången i år. För mej är det en stor händelse, allt liksom väcks till liv med den, och jag älskar dess höga drillar på öppna fält. Frihetskänsla!!
Jag hade så vansinnigt svårt att somna igårkväll och har sovit oroligt, men det där sköna ljudet fick mej att vakna till och bli glad! 
Brukar alltid få sömnproblem när utvecklingssamtalen håller på, dom liksom snurrar runt i hjärnkontoret  även efteråt och jag bearbetar omedvetet vad som sades och vad det mynnade ut i. Har märkt det varje termin när samtalsperioderna pågår.
Men nu dröjer det till på måndag och då har jag mina 4 sista samtal för den här perioden.
Det som också kommer ur balans när det blir långa, sena dagar är maten. Har märkt att jag vid stress har en tendens att proppa i mej sötsaker och kolhydratrik kost och efter några dagar känner jag mej ganska äcklig i kroppen. Därför satt jag nu efter middagen och googlade på att sockerdetoxa. Funderar på att testa det en period, det bör väl vara 3-4 veckor för att man ska känna ngn effekt i kroppen. Bara det att jag nog inte vill börja nu direkt eftersom jag har en trevlig resa framför mej om exakt två veckor och då tänker jag inte ha ngr restriktioner. Men precis efter påsk tror jag att jag ska försöka slå till.
Har just pussat hejdå till äldsta dottern som ska ut och roa sej på Stockholms nation. Själv ska jag väl roa mej med disken och tvätten och sen blir det lite virkning framför kunskapskanalen 21.30 och programmet "Klädkod".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar