lördag 12 mars 2022

Ta inte för givet!


Kolla in stilen!
Så här ser man ut när man nyss duschat, rakat benen, tvättat håret, filat fötterna, klippt naglarna, putsat nagelbanden, målat naglarna på händer och fötter OCH blir serverad ett glas Cremant de Bourgogne!
Det var gårdagkvällens förberedelser innan hon hämtade upp sin make vid Sundbyholms slott i förmiddags och bilade hem till Insjön.
Fyra, långa månader har dom varit ifrån varandra! Längtan har varit stor. Nu får dom några veckor tillsammans, och om allt går vägen så ska dom snart iväg på bröllopsresa, några månader försenat! Jag önskar verkligen att inget kommer emellan så att dom får komma iväg tillsammans, bara dom två!

Det är viktigt att vårda sina relationer och inte ta dom för givna! 
Det är också viktigt att ge varandra utrymme för egna aktiviteter, egentid!
Maken är i detta nu, tillsammans med sin bror, och ser en fotbollsmatch.
Jag tog en stavgångspromenad, städade huset, tog ett bad och la en ansiktsmask.
Det är lördagkväll. Fick just besked om att yngsta dottern och lilla vovven kommer hem. Vet att hon vill se mello-finalen, så det blir nog popcorn och tv ikväll!

Och just nu är jag så tacksam över det här vanliga livet utan några större ovationer. Tacksam över mitt hem, mina nära. Att kunna få laga go-middag och hälla upp ett glas vin. Att kunna tända ljus och kura skymning. Att kunna planera utflykter för morgondagen. Att veta att det är en lat helg och att jobbet börjar på tisdag. Att goda vänner har bjudit in på middag i morgon kväll. Att våren står för dörren och med den fågelkvitter och ljusa morgnar, smältande snö och långa eftermiddagar.
Det är inte heller något att ta för givet!



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar