tisdag 15 mars 2022

Önskelista

 Idag fick jag lite extra ledig tid! Årskurs 8-eleverna är på prao den här veckan. På tisdagar har jag  4 dubbellektioner på raken med bara årskurs 8-elever. På förmiddagen hade jag lovat att åka med flickorna i min klass och pricka av sim- och livräddningsövning, men sen hade jag hela eftermiddagen fri.

Jag tog en podd i öronen och drog iväg med mina stavar i det soliga vädret. Lyssnade på Så In i Själen när Agneta Sjödin samtalade med Carina Sunding som kommit ut med en bok som heter Make it Happen, 10 steg till att forma din framtid. Här ska man få verktyg, övningar och tips till att ta steg för att uppnå det man vill ha i sitt liv. Att förverkliga drömmar.

Har vi hört det förut? Svar ja. Det finns väl ett otal böcker på samma tema, med olika sätt att nå dit, och jag tror inte att den här är unik. Jag ska definitivt inte läsa den.

Men däremot fick jag en spark i baken till att revidera min egen "önskelista", vilket det var ett bra tag sedan jag gjorde. Och nu kanske mer än någonsin är det dags, eftersom jag får en helt ny livssituation om bara några månader. Har inte riktigt fattat det ännu, att jag ska sluta jobba och gå i pension.

Ska fila lite till innan jag sätter ner det på pränt. 

Hittade lite pepp här;




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar