fredag 25 mars 2022

Helgen är här!

Ofta när jag går på långpromenad så brukar jag lyssna på en podd. Men ingen podd i världen kan gå upp emot ljudet av lärkan som drillar över uppländska gärden. Gärden där snö och is fortfarande härskar i skuggan, men i solljuset har det börjat spira. Och när jag hör lärkan då spirar det i hela min 173 cm långa lekamen!! 

Långpromenaden ägde rum i morse, och till sällskap hade jag lilla vovven som kom igår och ska stanna till på söndag. Anledningen till att jag kunde trava iväg kl 08.30 och inte befinna mig på Eriksbergsskolan undervisandes, berodde på att det idag varit s k studiedag. Mina kollegor skulle ha diskussioner om de nya kursplanerna som träder i kraft till hösten. Själv får jag ta den tiden till rensning, eller ska vi kalla det döstäda.....Allt mitt, som jag samlat på mig under 23 år, ska rensas och röjas. Snacka om arkeologiska utgrävningar!! Jag tog mig till skolan lagom till förmiddagsfikat vid 10 och efter den inledningen var jag stärkt till att börja rensa!

Igår var jag på bio med min syster. Vi såg en riktig Feel Good-rulle som hade de mesta som lockar till bra underhållning och skratt! Inget som behöver analyseras efteråt, bara ren och skär förnöjsamhet!


Jag cyklade ner på stan direkt efter jobbet och hade tänkt smita in på Max och ta en hamburgare, men så tänkte jag; va tusan ska jag ta en hamburgare för? I min ålder vill jag väl ha något bättre!! Så jag hamnade på Iberico och beställde in ett par tapas och ett glas rött!


Och efter bion tog vi varsin drink på 7 Flaskor! Vi har ju inte hunnit pratas vid på ett bra tag, så det var skönt att sitta ner ett slag och språkas vid.


Och nu har jag precis klivit upp ur mitt fredagsbad! Det är dags att laga till lite go-middag och korka upp en flaska vin.
Helgen är här!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar