fredag 5 februari 2021

Fredag!


Ännu en vecka har passerat och tack och lov terminens utvecklingssamtal avklarade! Visserligen är det en hel del efterarbete att ta itu med nästa vecka. Men nu, NU, tar vi först helg och njuter ledighet!

Sonen lagade en italienk Salciccia-pasta och bjöd ett Nebbiolo-vin därtill, så jag måste säga att det där med inneboende är helt ok!! Nu har vi pausat "På spåret" medan föräldrarna lägger barnen och sen blir det till att bänka sig framför teven. 

Det blev inget skrivet igår. Jag var utmattad efter natten, då jag legat vaken och chattat med dottern som reste från Borås till Uppsala med en sjuk hund. Pojkvännen satte sig i bilen och reste ner på eftermiddagen, tog en hamburgare i Borås och så vände direkt tillbaka. Fick en fortkörningsbot i Jönköping  men anlände vid halvfyratiden till Uppsala.  Sov några timmar och begav sig till veterinären. Det kändes och klämdes och det togs blodprov (då dottern svimmade och för ett tag var det fyra personal som hade fokus på henne istället för på hunden.....) Man har nu skickat remiss till Ultuna för en röntgen. Det lutar åt att det är en cysta på äggstockarna, som förmodligen kräver operation. Vilket inte täcks av försäkringen. Stackars lilla vovven äter inte, dricker inte och har svårt att gå och svårt att kissa. Men inte blev det någon akut-tid idag, så nu antar jag att det dröjer till på måndag. Bara att hålla tummarna för att det går att åtgärda så smärtfritt som möjligt.

Ska slå ifrån mig oron nu när barnen är lagda och På spåret väntar! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar